Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Spartelmasser

Her finder du Spartel produkter inden for Malerbranchen.

Sorter faldende

35 vare(r)

Sorter faldende

35 vare(r)

Spartel produkter

 

Skal hullerne og ujævnhederne spartles? Så har vi et meget stort udvalg af spartel produkter med en grundig information under hvert produkt.

 

Før du opsætter tapet, filt, glasvæv eller maler, er det nødvendigt, at overfladen er helt plan og udjævnet. Alle huller skal udspartles. Er der løst puds eller lignende, skal det fjernes, og der skal spartles grundigt. Det er selvfølgelig også vigtigt, at vælge den helt rigtige spartelmasse, og her skal du blandt andet tage højde for, om det er til vådrum eller skal bruges i almindelige opholdsrum.

 

Vi har spartelmasse til flere forskellige formål, blandt andet spartel til vådrum og spartel til træværk. Til almindelig opholdsrum kan du vælge mellem spartelmasser med forskellige kornstørrelser.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

 

Kig i shoppen og få mere information, som kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige spartel produkt til dit formål.