Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Grunder

Her finder du grunder til udvendig brug

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Grunder


Når du skal male udendørs eller behandle træværk, er det altid vigtigt, at gøre forarbejdet godt. Derfor har du brug for en god grunder. Vi har blandt andet en grundingsolie, der beskytter træ mod blåsplint og træødelæggende svamp. Men husk, at underlaget skal være rent, tørt og fast.

 

Vi fører også grunder til puds, letbeton, beton, gipskartonplader og spartlede overflader inde og ude og som forbedrer vedhæftningen for efterfølgende malebehandling.

 

Inden du giver overfladen grunder, skal du børste overfladen af for alt løst materiale. Er den beskidt, vaskes med en børste og et velegnet grundrengøringsmiddel. Når overfladen er helt tør, kan den grundes. Først når grunderen er helt tør, kan facaden males.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

 Tildligere del af Sadolin Farveland.

Kig i shoppen for at få en nærmere beskrivelse af grundere og anvendelsen.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk – del af det tidligere Sadolin Farveland

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du maling til møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling