Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Facade, Sokkel & Tag

Her finder du alt indenfor maling til facader og sokler.

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Facade og sokkel


Skal dit hus have malet facade og sokkel? Det er et større projekt, der altid skal forberedes og udføres omhyggeligt. Til gengæld har du stor glæde af resultatet i mange år fremover.

 

Dit hus står ude i al slags og har brug for at få behandlet både sokkel og facade med jævne mellemrum. Det bedste tidspunkt at male udendørs er fra maj til september, hvor det som regel er tørt nok til at male. Det må dog ikke have regnet i over en uge, inden du maler. Hvis du skal male træværk, skal temperaturen være mellem 10 og 25 grader.

 

Når du vælger facade- og sokkelmaling, skal du tage hensyn underlaget, og du skal vælge en maling, der er vejrbestandig, hæmmer begroninger og lader overfladen ånde. Skal både taget, muren og soklen males, så tag malerarbejdet oppefra og ned, så du undgår at dryppe på en nymalet mur.

Under hvert produkt i shoppen kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig med at vælge.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk – del af det tidligere Sadolin Farveland

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du maling til møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling