Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Maling Udendørs

Her finder du alt inden for maling og træbeskyttelse til udendørsbrug.

Trænger facaden til en gang maling eller har du brug for en god træbeskyttelse, der kan klæde dit udendørs træværk på til regn og blæst? Hos BoligTex finder du alt indenfor maling og træbeskyttelse til udendørs brug. 

Uanset hvilket udendørs projekt, du har givet dig i kast med, er det vigtigt at vælge den rigtige maling til det rette formål. Hos BoligTex finder du udendørs maling til træværk, facade og sokkel fra kendte kvalitetsmærker til gode priser. Vi er specialister på området og har mange års erfaring. Hos BoligTex rådgiver vi dig derfor gerne, så du træffer det rigtige valg og opnår det flotteste resultat. 

På vores webshop tilbyder vi en stor variation af kvalitetsmærker egnet til udendørs brug. Vi tilbyder hurtig levering til erhvervsadresser og hjem til dig selv med Danske Fragtmænd. Gå på opdagelse i vores brede udvalg, og køb udendørsmaling online hos BoligTex.

Under hvert produkt finder du uddybende information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet.

Værd at om udendørsmaling 

Vejret spiller en afgørende rolle for resultatet. Derfor er det vigtigt, at du forinden er bekendt med, hvornår på året du bør male. Det bedste tidspunkt for at male udendørs er fra start maj til slut september. Det vigtigste er, at male på et tørt tidspunkt - derfor er det aldrig en god idé at male, hvis det eksempelvis har regnet en uge forinden.

Skal du male et træværk, er det vigtigt at temperaturen er mellem 10 og 25 grader. Dog skal du være opmærksom på ikke at male, hvis vejret er alt for varmt. Undgå også gerne at male i direkte sollys, da dette kan medvirke til at træværket tørrer for hurtigt og dermed ikke trænger ordentligt ind. 

Inden du giver dig i kast med at male facaden eller soklen er det tilmed vigtigt, at tage hensyn til underlaget. Vælg derfor en maling, der er vejrbestandig, hæmmer begroninger og lader overfladen ånde. Skal både taget, muren og soklen males, er det en god idé at begynde malerarbejdet oppefra og ned, så du undgår at dryppe på en nymalet mur.

Kontakt os 

Har du brug for hjælp eller ønsker du at vide mere om vores udvalg af maling til udendørsbrug, så tøv ikke med at kontakte ostlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, som du finder i Frederikshavn og Brønderslev. Hos BoligTex står vi altid klar til at hjælpe med dit næste udendørs malerprojekt.