Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Vægmaling

Nyt Farvekort fra Jotun.
klik på BILLEDET og se de flotte farver. Farverne kan laves i stort set alle produkter.
Link til Jotun 2020 - COLOUR DESIGN BY LADY

Sorter faldende

18 vare(r)

Sorter faldende

18 vare(r)

Vi mennesker bruger de fleste af vores vågne timer indendørs i vores bolig, og derfor kan vi med fordel optimere omgivelserne, som vi bor i. Når du giver dine vægge indendørs et lag frisk maling, fremstår rummet øjeblikkeligt flottere, lysere og endda større. 

Hos Farveland finder du et stort sortiment af vægmaling, der kan give din bolig et frisk pust. 

Vi har nogle af de bedste vægmaling tilbud online

 Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige typer af vægmaling fra kendte brands, derfor sikrer vi, at du har mulighed for at finde maling til vægge, som du skal bruge. Vægge indendørs bliver normalvis malet i plastmaling, der er en vandbaseret akrylplastmaling. 

Fælles for vores udvalg af vægmaling er, at det er let at anvende, og det giver et robust og pænt resultat. Du kan som kunde ligeledes betrygge dig ved, at vores udvalg generelt er miljøvenlig maling, hvilket sikrer dig bedst mulige indeklima. 

Vores bolig kan være nok så smuk, men er væggene slidte og ujævne, vil det blive tydeligt for øjet. Køb vægmaling hos os, og du vil let og effektivt kunne give dit hjem et frisk pust. 

Forhandler af maling til enhver stil

Ønsker du at prøve kræfter med et anderledes udtryk i din bolig? Så kan du med fordel pryde en væg i hjemmet med glimmermaling. På den måde kan en af rummet fire vægge få et grlimtrende pift, hvilket specielt er populært til børneværelset.

Foretrækker du et mere roligt og gammeldags udtryk, så vil kalkmaling falde i din smag. Her kan du friske dine vægge eller møbler op på en helt anderledes måde, da kalkmaling giver et mat og autentisk look.

Det er vigtigt at tænke forarbejdet med ind i processen, når du går i gang med penslerne hjemme. Du får nemlig det bedste slutresultat, hvis du sørger for, at væggen er jævn og modtagelig overfor ny maling. Vi forhandler varer til hele processen, og derfor kan du med fordel købe spartel, tape eller slibemateriale hos os. 

Kontakt os

Det kan være svært at vide med sikkerhed hvilken type maling, du som kunde skal vælge, når du shopper vægmaling online. Derfor står vi altid klar med kompetent rådgivning, hvor du enten kan kontakte os skriftligt på kundeservice@boligtex.dk eller give os et kald på telefon: 98 42 12 00.

Derudover er vi til at finde i vores fysiske butikker, der ligger i både Frederikshavn og Brønderslev.