Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Gulvmaling

Her finder du et bredt udvalg i gulvmaling til boligen, garagen og industri.

Sorter faldende

22 vare(r)

Sorter faldende

22 vare(r)

Hos Farveland-butikken finder du et et udvalg af gulvmaling til boligen, garagen og industri. Vi forhandler gulvmaling fra forskellige producenter, og du finder online samt i vores fysiske butikker et bredt sortiment af forskellige farver og maling til forskellige overflader. 

Du finder hos Farveland-butikken gulvmaling til fornuftige priser, uden at du behøver at gå på kompromis med kvalitet. Vores maling og tilbehør er nøje udvalgt af vores uddannede og erfarne personale, og vi tilbyder professionel hjælp og vejledning til både store og små projekter. Hvad enten du er professionel eller gør-det-selv manden er du med vores gulvmaling altid sikret et flot og professionelt resultat. 

Pift dit gamle trægulv op 

Trænger dit gamle, slidte trægulv til en kærlig hånd? Ofte vil de fleste slibe det, men selvom du sliber dit trægulv, er det ikke altid, at resultatet bliver helt perfekt. Til gengæld kan et gammelt trægulv blive rigtigt flot med en gang maling, hvilket er en nem og hurtigt måde at give gulvet nyt liv på. Vælger du at male gulvet med en lys farve, vil du opnå et lyst udtryk, hvilket vil få rummet til at syne større. 

Hos Farveland-butikken forhandler vi gulvmaling til forskellige overflader. Du finder blandt andet akryl maling til betongulve fra Jotun, som er lugtsvag og nem at påføre. Betonmaling kan tones i mange farver,og du kan derfor opnå præcis det resultat, som du ønsker dig. Samtidig får du med betonmaling et særdeles slidstærkt gulv med en rengøringsvenlig overflade.

Ønsker du et skridsikkert gulv, finder du hos Farveland-butikken skridsikring, som kan blandes i gulvmalingen. Tilføj skridsikringen i malingen inden den sidste påføring, og du vil opnå et super skridsikkert resultat. 

Kontakt 

Du finder her på siden nærmere information og anvisninger under hvert produkt. Har du brug for hjælp eller vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores personale på tlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen til at besøge vores fysiske butikker i enten Brønderslev eller Frederikshavn.