Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Afdækning

Her finder du afdækning til brug ved malerarbejde

Sorter faldende

10 vare(r)

Sorter faldende

10 vare(r)

Afdækning

 

Har du brug for afdækningspapir, afdækningspap eller måske en afdækningsmåtte? Så kan vi hjælpe dig med nogle gode produkter til afdækning. Vi har blandt andet afdækningspapir med tape til hurtig og nem afdækning i form af Quick masking, der er afdækningspapir påført tape, så der kan dækkes af hurtigt og nemt inden dit malerarbejde.

 

Vi har også afdækningspap til malerarbejde samt afdækningsplast til brug ved male- og slibearbejde. Det er en tynd og let plast, der kan bruges som afdækning af møbler, gulve, døre og vinduer, når du sliber eller male.

 

Vi har desuden en afdækningsmåtte til afdækning af gulv ved malerarbejde. Afdækningsmåtten har en plastik bagside, hvilket gør den tæt, så der ikke trænger maling igennem ved spild. Den ligger også godt fast på gulvet uden at skride. Afdækningsmåttens forside er en sugende filt, så ved spild i små mængder opsuger måtten malingen, så der ikke ligger pletter af maling på gulvet bagefter.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Se vores store udvalg i følgende produktområder og produkter: snickers arbejdstøj,wagner sprøjtepistol,kalkmaling,pinotex,well done,pinotex superdec,
miljøvæv,nordsø maling,maxiflex,pinotex superdec tilbud,tekstilfarve,kalkfjerner,rodalon,pinotex classic, borup fliserens,læderfedt,betonmaling,airless malersprøjte,maling tilbud,Billig Maling,loftmaling og vægmaling samt gulvmaling.

Under produkterne i shoppen finder du flere informationer, så du bedre kan vælge.