Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Maling & tilbehør

Søger du et stort udvalg af farvehandler produkter i en god kvalitet og en forhandler med stor ekspertise på området?

Hos BoligTex forhandler vi et bredt udvalg af farvehandler produkter. I en årrække har vi været Danmarks leverandør af alt lige fra maling og lækre tapeter til kunstnerartikler og professionelle rengøringsprodukter. Vi har en årelang erfaring, og vores dygtige fagfolk kan derfor rådgive dig på bedste vis, så du opnår det flotteste resultat uanset opgave. 

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores sortiment af maling og forskellige produkter. Under hvert produkt kan du finde nærmere information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet. Har du spørgsmål eller ønsker du en snak med en af vores fagfolk, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Indendørs maling 

Hos BoligTex tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer af maling til indendørs brug. Vi mennesker bruger de fleste af vores vågne timer indendørs i vores bolig, derfor skal du ikke gå på kompromis, når du skal vælge maling til indendørs brug. Hvad enten du søger vægmaling, gulvmaling eller loftmaling finder du hos BoligTex et bredt sortiment af kvalitetsmaling fra kendte mærker. 

Vi tilbyder indendørs maling i alle regnbuens farver. Maling kan gøre utrolig meget for et rum. Vælg maling i lyse og neutrale farver, hvis du eksempelvis ønsker at lysne rummet og opnå en nordisk stil. Ønsker du at pifte rummet op og give det et moderne udtryk, kan du vælge at male en enkelt væg i anden farve. Har du et gammelt møbel, som trænger til en kærlig hånd, vil du blive overrasker over hvor meget maling kan gøre. Forny dine træmøbler med træ- og metalmaling fra vores udvalg af indendørsmaling. 

Uanset hvilket indendørs projekt du skal give dig i kast med, finder du hos BoligTex indendørsmaling som med garanti vil falde i din smag. 

Udendørs maling 

Skal du male facaden eller har du brug for en god træbeskyttelse, der kan klæde dit udendørs træværk på til regn og blæst? Hos BoligTex finder du alt indenfor maling og træbeskyttelse til udendørs brug. Vi forhandler maling til udendørs brug fra kendte kvalitetsmærker, og hos BoligTex er du altid garanteret gode priser. 

Udover udendørs maling og træbeskyttelse finder du hos BoligTex et udvalg af grunder. Inden du giver dig i kast med at male eller behandle dit træværk, er det vigtigt at gøre et ordentligt forarbejde. For at opnå det bedste resultat anbefaler vi derfor altid, at du forinden behandler overfladen med grunder. Hos BoligTex finder du grunder velegnet til alt lige fra beton, gipskartonplader til spartlede overflader. 

Værktøj til maling

Hos BoligTex forhandler vi et udvalg af værktøj, som er yderst anvendeligt når du skal i gang med malerarbejdet. Du finder alt lige fra spartler, pensler samt malerruller og tapetværktøj

Fugemasse og tilbehør 

Er væggen eller overfladen ujævn tilbyder vi et udvalg af fugemasse og tilbehør. Vi har fugepistoler i forskellige prisklasser, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug. Ønsker du at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at udføre et grundigt fugearbejde. Hos BoligTex hjælper vi derfor gerne, så du kan vælge den rigtige fugepistol og fugemasse. 

Spartelmasse 

Skal hullerne og ujævnhederne spartles? Hos BoligTex har vi et stort udvalg af spartel produkter. Vi forhandler spartelmasse til flere forskellige formål, blandt andet spartel til vådrum og spartel til træværk. 

Lim 

Skal du opsætte tapet, glasvæv eller andet, finder du hos BoligTex forskellige lim produkter. Du finder eksempelvis Jotun Vævlim, som er en færdigblandet lim, der er ideelt til glasvæv, glasfilt og miljøvæv i tørre og opvarmede rum. 

Tape 

Hvad enten du skal male en enkelt væg eller et helt rum, er det vigtigt at afdække med tape, så du undgår skæve og ujævne kanter. Blandt vores maler tilbehør finder du både malertape, afdækningspapir samt afdækningstape. 

Tilbehør 

Udover maling til indendørs og udendørs brug finder du hos BoligTex et stort udvalg af tilbehør til forskellige maleropgaver. Inden du giver dig i kast med at male, er det vigtigt forberede overfladen - ude såvel som inde. Gå på opdagelse i vores udvalg af tilbehør, som med garanti vil sikre dig et flot resultat. 

Afdækning 

Hos BoligTex finder du forskellige produkter til afdækningen inden udførelsen af malerarbejdet. Vi har både afdækningspap til malerarbejdet samt afdækningsplast og afdækningsmåtter til brug ved male- og slibearbejde.

Slibematerialer 

Skal du slibe og forbedre overfladen til maling eller lignende, finder du i vores udvalg af tilbehør forskellige slibematerialer. Vi forhandler blandt andet sandpapir, slibesvampe og slibeark. 

Spraymaling

Med spraymaling kan du nemt og hurtigt give ældre ting nyt liv. Hos BoligTex finder du et stort udvalg af spraymaling i god kvalitet til fornuftige priser. Hvad end dit projekt er, så finder du spraymaling til netop dine behov. Vi har spraymaling til både radiatorer, biler og overflader med høje temperaturer.

Kontakt 

Har du brug for hjælp eller ønsker du at vide mere om vores udvalg af farvehandler tilbehør, så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores fysiske butikker, som du finder i Frederikshavn og Brønderslev. Hos BoligTex står vi altid klar til at hjælpe med dit næste projekt.