Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Kemi & bekæmpelse

Her finder du Kemivarer og bekæmpelsesmidler imod myrer og ukrudt, fra Bayer Garden, Borup, Besma, Protect Home, Protect Garden, Zinolin, osv. Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk – Farveland Butikken er leverandør af maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv. Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv. Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv. Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter. Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Sorter faldende

1-40 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-40 of 51

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb kemiprodukter i Farveland-butikken

Skal du rense fliser, havemøbler eller fjerne alger på terrassen? Hos Farveland-butikken får du et stor udvalg kemiprodukter til rengøring, fx rodalon, fliserens og algerens til træfliser og murværk. Alle produkterne er i bedste kvalitet og til en fornuftig pris.

 

Med fliserens kan du fjerne belægninger på fliser og sten på terrasser og indkørsler. Fliserne bliver næsten som nye og effekten holder længe.

Vi har også en effektiv algerens, der kan fjerne alger fra fx træterrassen, som i løbet af vinteren danner et misfarvet lag. I farveland-butikken finder du også kemiprodukter til rengøring af marmor, grundrens og andre effektive rengøringsprodukter. Mangler du ovn- og grillrens eller terpentin, har vi også det.

 

I shoppen finder du også det kendte mærke Rodalon til både udendørs og indendørs brug. Rodalon Udendørs kan bruges til det meste udendørs rengøring og fjerner belægninger på fx havemøbler, fliser uden at materialerne bliver blegede. Rodalon Indendørs Rodalon er koncentreret og fjerner skidt, bakterier og dårligt lugt til mange materialer, fx i vådrum, på plast eller farveægte tekstiler. Produktet bleger ikke.

Stort udvalg i og tilbud på Jotun loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

Vælg dine kemiprodukter hos Farveland-butikken. Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Hos Farveland-butikken finder du kvalitets-kemiprodukter til udendørs og indendørs brug, og under hvert produkt finder du mere information. Men vi rådgiver dig gerne mere om produkterne. Det er en del af vores gode service.

Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på kemiprodukter

Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.