Junckers Gulvlak Plus, Vandbaseret
Junckers Gulvlak Plus, Vandbaseret

Junckers Gulvlak Plus, Vandbaseret

Tilgængelig
Varenummer
128222

Til privat og professionel brug.

1-komponent lugtsvag vandbaseret akryl / polyuretan gulvlak. Anbefales som top-lak til maskinafslebne og tidligere lakerede trægulve i boligrum med let trafik. Maskinafslebne gulve skal grundes med Junckers Grundlak Vandbaseret før behandling med top-lak.

Junckers GulvLak, Vandbaseret er indeklimamærket
Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Vejl. Regular Price 300kr 214kr
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Junckers GulvLak Vandbaseret er en lugtneutral, vandbaseret lak til overfladebehandlingaf ubehandlede/afslebne og tidligere lakerede trægulve i boliger.
Produktet er desuden velegnet til lakering af alle typer træværk indendørs.

Junckers GulvLak Vandbaseret er indeklimamærket. Et indeklimamærket produkt har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er
kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Produkt: Vandbaseret acryl-/polyurethanlak.

Emballagestørrelse: Halvblank og Blank: ¾ liter, 2,5 liter eller 5 liter. Mat og Ultramat: 10 liter.

Udseende: Cremefarvet/mælkehvid i emballagen. Farveløs film efter tørring.

Glansgrad: Ultramat, Mat, Halvblank eller Blank.

Rækkeevne: 10 m² pr. liter.

Før påføring: Lakken skal omrøres eller rystes grundigt før brug.

Påføringsværktøj: Pensel, korthåret lakrulle, luftløs sprøjte. Ved påføring må lakken ikke hældes direkte ud på gulvet.

Overfladetemperatur: Mindst 15° C.

Fortynding: Junckers GulvLak Vandbaseret leveres klar til brug. Fortynding anbefales ikke.

Tørretid: Ca. 4 timer ved 20° C og 50 % RF. Fuldt afhærdet efter 3 døgn. Påfør kun 2 lag lak per døgn.

RF: Vandige produkter har en vis klæbeeffekt og anbefales derfor kun til rum med stabil luftfugtighed. Det betyder at forskellen på højeste og laveste relative luftfugtighed ikke må variere mere end 30 % over året.

Rengøring af værktøj: Straks efter brug med sæbevand.

Opbevaring: Holdbar i 2 år i uåbnet emballage ved 20° C. Må ikke udsættes for temperaturer under 0° C. Boliger og andre mindre trafikerede områder: 1 lag Junckers GrundLak Vandbaseret 8 m²/liter + 2 lag Junckers GulvLak Vandbaseret 10 m²/liter.

Ubehandlede/afslebne gulve: Overfladen skal være ren, tør og fri for støv, voks, fedt, polish og sæberester. Urenheder fjernes ved afslibning i træfibrenes retning. Slibestøv fjernes ved støvsugning og gulvet tørres af med en klud hårdt opvredet i rent vand. Et lag Junckers GrundLak Vandbaseret påføres. Lad lakken tørre. Derefter slibes med fint sandpapir korn 150-180 i træfibrenes længderetning. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet tørres af med en hårdt opvredet klud og rent vand. Påfør 1 lag Junckers GulvLak Vandbaseret. Lad det tørre natten over og påfør derefter sidste lag.

Tidligere lakerede gulve: Før lakering afvaskes med Junckers GulvRens. Slib omhyggeligt med korn 150-180. Slibestøvet fjernes ved støvsugning og gulvet aftørres med en hårdt opvredet klud og rent vand. Lav prøvestrygning på et par felter, 2 gange med 4 timers mellemrum. Efter tørring 24 timer kontrolleres felternes vedhæftning ved skrabning med kanten af en mønt. Hvis vedhæftningen er god, og overfladen er pæn, lakeres hele gulvet med 1 lag Junckers GulvLak vandbaseret. Hvis resultatet ikke er tilfredsstillende, fortsættes som beskrevet under “Gulve behandlet med voks/polish”.

Gulve behandlet med voks/polish: Overfladen maskinafslibes først med sandpapir korn 24-36 for at fjerne gammel lak. Fjern slibespor med korn 60-80. Afslut med korn 120-150 for at opnå en helt glat overflade. Slibestøvet fjernes omhyggeligt ved støvsugning. Laker derefter som beskrevet under “Ubehandlede/afslebne gulve”.

Specifikation
Producent Junckers
Varenummer 128222
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Junckers Gulvlak Plus, Vandbaseret
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk