Jotun - Silikat Murprimer
Jotun - Silikat Murprimer

Jotun - Silikat Murprimer

Tilgængelig
Varenummer
26LPRIDVA-1

Silikatbaseret grunding og tilsætning iht. DIN 18363, 2.4.1., til JOTUN Mur Silikat Understrygning og JOTUN Mur Silikat Maling.
Giver bedre vedhæftning på mineralske underlag. Anvendes som grunding inden- og udendørs på stærkt sugende og løse mineralske underlag inden videre behandling med silikatsystemet. Teglsten skal pudses ifølge NS 3420 inden overmaling.

Vejl. Regular Price 599kr 315kr
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Jotun - Silikat Murprimer er en silikatbaseret grunding og tilsætning til JOTUN Mur Silikat Understrygning og JOTUN Mur Silikat Maling. Denne innovative primer giver bedre vedhæftning på mineralske underlag og anvendes både inden- og udendørs på stærkt sugende og løse mineralske overflader. Med Jotun - Silikat Murprimer kan du sikre en optimal forberedelse af dit underlag inden videre behandling med silikatsystemet.

En af de største fordele ved Jotun - Silikat Murprimer er dens evne til at forbedre vedhæftningen på mineralske underlag. Denne egenskab sikrer, at din efterfølgende maling eller understrygning får den bedst mulige holdbarhed og modstandsdygtighed. Det silikatbaserede tilsætningsstof er specielt formuleret i overensstemmelse med DIN 18363, 2.4.1., hvilket garanterer optimal kvalitet og ydeevne.

Med en rækkeevne på 4-8m2 pr. l kan Jotun - Silikat Murprimer dække store områder, selv med en mindre mængde produkt. Dette gør det både økonomisk og effektivt at anvende. Desuden er produktet nemt at påføre med en pensel eller rulle, og det tørrer hurtigt, hvilket betyder minimal ventetid mellem lagene eller mellem påføring og efterfølgende behandling.

Jotun - Silikat Murprimer er specifikt designet til at blive brugt i silikatsystemet og fungerer som en vigtig grunding før påføring af Mur Silikat Understrygning og Mur Silikat Maling. Denne kombination af produkter sikrer en optimal beskyttelse af dine mineralske overflader og forlænger deres levetid. Ved at anvende Jotun - Silikat Murprimer sikrer du, at dit overfladebehandlingsprojekt bliver udført med den højeste kvalitet og holdbarhed.

Når du køber din Jotun - Silikat Murprimer hos Farveland-butikken, kan du være sikker på, at der følger rådgivning med. Vores erfarne personale står klar til at guide dig igennem dit projekt og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vi har alle hos Farveland-butikken.dk prøvet Jotun - Silikat Murprimer og kan derfor give dig de bedste råd og anbefalinger.

Så hvis du ønsker at sikre en langvarig og smuk beskyttelse af dine mineralske overflader, skal du vælge Jotun - Silikat Murprimer. Med dens innovative formel og gode vedhæftningsegenskaber er den det ideelle valg til at forberede dine overflader inden behandling med silikatsystemet. Beskyt dit hjem eller bygningsprojekt med Jotun - Silikat Murprimer og nyd et flot og holdbart resultat i mange år fremover.

Specifikation
Producent Jotun
Leverandørs varenummer 9JM6210006-1
Rækkeevne 4-8m2 pr. l
Varenummer 26LPRIDVA-1
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Jotun - Silikat Murprimer
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk