Hagmans Tykfilmslak EP 1 kg
Hagmans Tykfilmslak EP 1 kg

Hagmans Tykfilmslak EP 1 kg

Tilgængelig
Varenummer
38601

Hagmans tykfilmslak EP er en klar tokomponentsepoxylak, der ikke indeholder opløsningsmidler.

Hagmans tykfilmslak EP er en 2 komponent opløsningsmiddelfri epoxylak. Den er primært beregnet til lakering af farvesandsgulv og til toplakering af chipsgulve udført med Hagmans gulvmaling EP-V. Man opnår en tæt kemikaliebestandig overflade med en høj slidstyrke med denne lakering.

Special Price 199kr
(Vejl. pris 499,- spar 300,-)
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Produktbeskrivelse: Hagmans tykfilmslak EP er en klar tokomponentsepoxylak, der ikke indeholder opløsningsmidler.

Anvendelsesområde: Hagmans tykfilmslak EP er en 2 komponent opløsningsmiddelfri epoxylak. Den er primært beregnet til lakering af farvesandsgulv og til toplakering af chipsgulve udført med Hagmans gulvmaling EP-V. Man opnår en tæt kemikaliebestandig overflade med en høj slidstyrke med denne lakering.

Tekniske oplysninger:

Tæthed: A-komp. 1,10 B-komp 1,03

Brugstid: Ca. 35 minutter

Hærdningstid: EP kan betrædes efter ca. 15 timer ved +15°C og opnår fuld slidstyrke og kemikaliebestandighed efter ca. 7 døgn. Gulvtemperaturen må ikke være
under +10°C.

Glansværdi: Ca. 90, højglans.

Materiale: Ca. 0,2 kg/lakering på glat forbrug overflade. 1 kg rækker til ca. 5 m2. Ca. 0,4 kg/lakering på farvet sand. 1 kg rækker til ca. 2,5 m2.

Tørstofindhold: 100 %

Holdbarhed: 2 år

Farve: Transparent.

Forberedelse: Underlaget skal være tørt og rent og må ikke være påført olie eller lignende. Ved påføring oven på gammel, eksisterende farve eller lak skal overfladen matslibes før behandling. Eventuelt løstsiddende maling eller lak skal fjernes, og overfladen kan om nødvendigt påføres et lag maling, før lakken påføres. Inden lakering oven på en farvet sandoverflade skal overfladen være slebet og støvsuget.

Brugervejledning: Blandings 2 dele komponent A (vægt) forhold: 1 del komponent B (vægt)

Tilsætning: Maksimum 3 % Cellulosaförtunning.

Påføring: Med pensel eller gummirive - eller disse to redskaber sammen med en filtrulle. For effektivt at kunne fordele lakken på en større overflade anbefaler vi, at lakken fordeles groft med skumgummirive med to rækker tænder. Denne type gummirive danner bedre små ujævnheder i underlaget end tilsvarende modeller i glat gummi. Med en hurtig grovfordeling af lakken på underlaget undgår man, at der dannes varme, som kan forårsage en for hurtig hærdning og blæredannelse. Lakken udjævnes derefter med
en filtrulle. Pensler og andre redskaber skal rengøres med Cellulosaförtunning. Små mængder, op til ca. 1 kg, kan blandes manuelt med en rektangulær rørepind. Større
mængder bør blandes med en elektrisk eller trykluftdrevet maskinblander, f.eks. en boremaskine med lav omdrejningshastighed, der er udstyret med en passende blandevinge. Det anbefales at benytte beskyttelse mod stænkning.

Specifikation
Producent Hagmans
Leverandørs varenummer 38601
EAN 13 7315070386019
Hagman Størrelser 1 Kg
Varenummer 38601
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Hagmans Tykfilmslak EP 1 kg
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk