Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer.Vi er snarrest tilbage. Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk .

Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer. Vi er snarest tilbage ☺ Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk

Gulvpleje & Rengøring

Her finder du alt indenfor rengøring, gulvpleje, sæber, gulvlak og meget mere.

Køb gulvrens og rengøringsartikler i Farveland-butikken

 

Gulvpleje & Rengøring

 

Skal du gøre rent, rense fliser, havemøbler eller fjerne alger på terrassen? Eller skal gulvet vaskes eller have en omgang grundrens? Hos Farveland-butikken får du et stor udvalg af rengøringsartikler, fx Rodalon, fliserens og algerens til træfliser og murværk. Alle produkterne er i bedste kvalitet og til en fornuftig pris.

 

Med fliserens kan du fjerne belægninger på fliser og sten på terrasser og indkørsler. Fliserne bliver næsten som nye, og effekten holder længe.

 

Vi har også en effektiv algerens, der kan fjerne alger fra fx træterrassen, som med tiden danner et misfarvet lag. I farveland-butikken finder du også kemiprodukter til rengøring af marmor, grundrens og andre effektive rengøringsprodukter. Mangler du ovn- og grillrens eller terpentin, har vi også det.

 

I shoppen finder du også kendte mærker indenfor gulvrens og rengøringsartikler, fx det kendte mærke Rodalon til både udendørs og indendørs brug. Rodalon Udendørs kan bruges til det meste udendørs rengøring og fjerner belægninger på fx havemøbler, fliser uden at materialerne bliver blegede. Rodalon Indendørs Rodalon er koncentreret og fjerner skidt, bakterier og dårligt lugt til mange materialer, fx i vådrum, på plast eller farveægte tekstiler. Produktet bleger ikke.

 

Vælg din gulvrens og rengøringsartikler hos Farveland-butikken. Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på gulvpleje og tilbud på rengøring.

 

Hos Farveland-butikken finder du gulvrens og rengøringsartikler til udendørs og indendørs brug, og under hvert produkt finder du mere information. Men vi rådgiver dig gerne mere om produkterne. Det er en del af vores gode service.

Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.