Træpleje, Lak & Rengøring

Her finder du alt indenfor rengøring, gulvpleje, sæber, gulvlak og meget mere. Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk – Farveland Butikken er leverandør af maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv. Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv. Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv. Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter. Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Køb gulvrens og rengøringsartikler i Farveland-butikken

 

Gulvpleje & Rengøring

 

Skal du gøre rent, rense fliser, havemøbler eller fjerne alger på terrassen? Eller skal gulvet vaskes eller have en omgang grundrens? Hos Farveland-butikken får du et stor udvalg af rengøringsartikler, fx Rodalon, fliserens og algerens til træfliser og murværk. Alle produkterne er i bedste kvalitet og til en fornuftig pris.

 

Med fliserens kan du fjerne belægninger på fliser og sten på terrasser og indkørsler. Fliserne bliver næsten som nye, og effekten holder længe.

 

Vi har også en effektiv algerens, der kan fjerne alger fra fx træterrassen, som med tiden danner et misfarvet lag. I farveland-butikken finder du også kemiprodukter til rengøring af marmor, grundrens og andre effektive rengøringsprodukter. Mangler du ovn- og grillrens eller terpentin, har vi også det.

 

I shoppen finder du også kendte mærker indenfor gulvrens og rengøringsartikler, fx det kendte mærke Rodalon til både udendørs og indendørs brug. Rodalon Udendørs kan bruges til det meste udendørs rengøring og fjerner belægninger på fx havemøbler, fliser uden at materialerne bliver blegede. Rodalon Indendørs Rodalon er koncentreret og fjerner skidt, bakterier og dårligt lugt til mange materialer, fx i vådrum, på plast eller farveægte tekstiler. Produktet bleger ikke.

 

Vælg din gulvrens og rengøringsartikler hos Farveland-butikken. Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på gulvpleje og tilbud på rengøring.

 

Hos Farveland-butikken finder du gulvrens og rengøringsartikler til udendørs og indendørs brug, og under hvert produkt finder du mere information. Men vi rådgiver dig gerne mere om produkterne. Det er en del af vores gode service.

Ring allerede i dag på tlf. 98 42 12 00.