Screens udvendige

En udvendig screen er en fantastisk løsning til dig, der vil lukke af for solens skarpe stråler med en løsning uden på vinduet fremfor inde i rummet.

Screens

Se vores udvalg

Book gardinbussen

Screens, der oftest betjenes med motor og fjernbetjening, er ideelle til bl.a. kontorer, hvor der foregår arbejde ved computerskærm.
Stila-screens er produceret af belgiske Brustor, der så at sige er Roll-Royce’en indenfor udendørs solafskærmning. De skræddersyede screens er producerede med skarpt øje for detalje og grundig kvalitetskontrol.
Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Vindstabile og insektblokerende

Det unikke lynlås-system i en "Zip" screen holder stoffet fastlåst i sidelisterne til enhver tid. Hovedskinnen holder stoffet nede og sørger for, at det forsvinder helt inde i boksen. Zip screens er garanterede vindsikre, insektblokerende og filtrerer solens stråler.

En screen til ethvert vindue!

Har du ovenlys-vinduer, horisontale eller skrå glastage, eller måske en atriumgård? Vores top-screen passer perfekt til denne type vinduer, og den unikke kombination af Zip-screen samt et snor- og fjederudspændt system sikrer, at dugen forbliver udspændt i hver eneste position.

App-styring til dine screens

Udvendige screens er ikke kun velegnede til arbejdspladsen, de er også enormt brugbare til hjemmet. Med app-styrede screens kan du aktivere tidsstyring og derved bruge dine screens til alt fra tyverisikring til temperaturstyring. App-styring fås som tilkøb fra blot 1.295 kr.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk