Parasoller

Stila-parasoller er producerede af belgiske Prostor, der har produceret avancerede parasoller til private hjem og til erhverv i mere end 35 år. De skræddersyede parasoller er producerede med skarpt øje for detaljen og grundig kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Parasoller

Se vores udvalg

Book gardinbussen

Se mere på vores leverandørs flotte side, med de sidste nye muligheder inden for skræddersyede Parasoller. klik på linket her, og se hvad vi er i stand til.

En parasol til hele familien eller restauranten.

Med en parasol fra Stila får hele huset et nyt bekendtskab på terrassen. Med skræddersyede kvaliteter efter dine ønsker bliver din nye Stila-parasol hurtigt en del af familien - og den gir' dig lyst til at bruge den hver dag.

Ude-serveringen er en vigtig del af mange restauranters indtjening, hvilket gør atmosfæren på terrassen til en bærende del af virksomheden. Med en parasol fra Stila er du et godt skridt på vejen til at skabe en hyggelig stemning på terrassen.Alle for én

Er dine behov større end til én parasol? Eller er en XL parasol ikke helt stor nok? Med en P6 parasol kan du koble flere parasoller på én stang og derved opnå 4 gange så meget skygge, men uden 4 gange så meget armatur.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk