Stila udvendig solafskærmning

 

Markiser

Stila-markiser er producerede af belgiske Brustor, der så at sige er Roll-Royce’en af markiser. De skræddersyede markiser er producerede med skarpt øje for detalje og grundig kvalitetskontrol.
Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.Se mere på vores leverandørs flotte side, med de sidste nye muligheder inden for Markiser. 

Se vores udvalg Aktuel kampagne

Book gardinbussen

 

Parasoller

Stila-parasoller er producerede af belgiske Prostor, der har produceret avancerede parasoller til private hjem og til erhverv i mere end 35 år. De skræddersyede parasoller er producerede med skarpt øje for detaljen og grundig kvalitetskontrol. Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.
Se mere på vores leverandørs flotte side, med de sidste nye muligheder inden for skræddersyede Parasoller. 

Se vores udvalg Aktuel kampagne

Book gardinbussen

 

Udvendige screens

En udvendig screen er en fantastisk løsning til dig, der vil lukke af for solens skarpe stråler med en løsning uden på vinduet fremfor inde i rummet. Screens, der oftest betjenes med motor og fjernbetjening, er ideelle til bl.a. kontorer, hvor der foregår arbejde ved computerskærm.
Stila-screens er produceret af belgiske Brustor, der så at sige er Roll-Royce’en indenfor udendørs solafskærmning. De skræddersyede screens er producerede med skarpt øje for detalje og grundig kvalitetskontrol.
Alt sammen for at sikre en optimal oplevelse med produktet.

Se vores udvalg Aktuel kampagne

Book gardinbussen

Pergola

Din terrasse vil aldrig blive den samme igen
Har du endnu aldrig ejet en pergola er det måske svært at foreklare hvilken utrolig komfort den giver, men én ting kan vi love dig; din terrasse bliver aldrig den samme igen. Vores nyeste løsning, B-128, giver ikke kun overdækning, men tilbyder også lys, varme og vindafvisning i siderne.

Se vores udvalg Aktuel kampagne

Book gardinbussen

 

 

 

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk