Butterfly Gardiner

Vore Butterfly gardiner produceres af vores Danske leverandør Stila, og leveres i højeste kvalitet.

Butterfly gardiner

Se vores udvalg

Book gardinbussen

Et Butterfly gardin er en flot, funktionel og elegant løsning, der aldrig går af mode. Se mere på vores leverandørs flotte side, med de sidste nye muligheder inden for Butterfly gardiner. klik på linket her, og se hvad vi er i stand til.

Hos Stila er vi glade for at kunne præsentere Butterfly gardinet, som de eneste i Danmark. Butterfly gardinet har med sin unikke transformationseffekt og sit eksklusive æstetiske udtryk allerede vundet ind i manges hjerter – inklusiv vores egne.

Med butterflygardinet får du både en persienne og plisségardin i ét. I lukket tilstand ligner den plisséen og lukker af for lysspalter mellem lamellerne. I åben tilstand ligner den mere en persienne og skaber dermed et mere fleksibelt lysindfald end f.eks. plisséen.

Er du ligesom os typen der ikke vil nøjes? Det behøver du heller ikke. Butterfly gardinet er gardinet, som med én bevægelse forvandler sig fra funktionel persienne til æstetisk plissé. To klassikere i en skøn forening. Så er du i Persienne- eller plisséhumør i dag?

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk