Gratis gardinbus

Vores gardinbus er gratis, og du får et uforpligtende tilbud under besøget.

Personlig rådgivning

Vores gardineksperter sætter en ære i at yde professionel rådgivning.

Rentefri finansiering

Vi matcher prisen på tilsvarende mærkevarer, og du kan spare op til 30% på nye gardiner.

Gardinbus i Nordjylland

Du får lige nu

Gratis opmåling

25% rabat på gardiner

5 års garanti

Skal du have nye gardiner i hjemmet eller i din virksomhed, kan du med fordel booke et besøg af vores gardinbus. Med vores gardinbus får du besøg af en kompetent gardinkonsulent, som tager et udvalg af gardiner med hjem til dig. På den måde kan du få et bedre indblik i, hvilke gardiner der passer bedst til dine omgivelser. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan gardinerne tager sig ud i butikken i forhold til i dit hjem. På samme tid undgår du også at lave fejl, hvis du selv skal stå for opmåling og opsætning af gardiner i dit hjem.

Lige nu har du mulighed for at spare 25% på gardiner og solafskærmning, så tøv ikke med at bestille vores erfarne gardinspecialist.

Lad en professionel stå for arbejdet, så du opnår det mest tilfredsstillende resultat.

Gratis besøg af gardinkonsulenter

Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende besøg af vores gardinekspert til vores mange kunder. Hos Boligtex sætter vi stor ære i at udstyre vores kunder med et par nye kvalitetsgardiner, og vi arbejder kun ud fra dine ønsker og præferencer. Vi kommer dog gerne med gode råd, hvis du ønsker inspiration.

Korrekt opmåling og opsætning

En af de mange fordele ved at få besøg af vores konsulent er, at du undgår dumme fejltagelser i opmålingen til dine nye gardiner. Du slipper derfor for at finde målebåndet frem og tage ned i butikken for at bestille dine nye gardiner. Du skal derfor ikke frygte, at dine nye gardiner er få centimeter for store eller små.

Lad professionelle stå for opmålingen og opsætningen af dine næste gardiner. Det gør hele processen en del nemmere for dig, da du blot skal åbne døren op for vores gardinekspert.

Alle typer af gardiner

Hos Boligtex finder du et stort udvalg af alle typer gardiner, og vi tager altid forskellige eksempler med ud til vores kunder. På den måde kan vores kunder se forskellige gardintyper i netop deres hjem.

Måske har du allerede taget beslutningen om, at dine nye gardiner skal være plisségardiner, men du får muligheden for at se alt fra lameller og rullegardiner til persienner og panelgardiner, når du booker vores gardinbus.

Få besøg af Gardinbussen

Ønsker du at få besøg af vores gardinbus, kan du udfylde nedenstående formular, så vil vi hurtigst muligt tage kontakt til dig for en snarlig aftale. Du er dog også velkommen til 

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 98 92 40 11.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk