Gardiner & Solafskærmning

Se vores brede udvalg af gardiner og muligheder for solafskærmning. Vi har et utal af fantastiske løsninger, så der er noget til enhver smag og ethvert behov. Det er også på denne side, at du kan læse om "det intelligente hjem" og vores motoriserede løsninger, der gør hverdagen lidt nemmere.

Gardin tilbud

Stila indvendige gardiner

Når høj kvalitet og unik funktionalitet skal være kombineret med smukt design.

Hos Boligtex Farver & Interiør kan du vælge mellem Plisségardiner, Persienner, Rullegardiner, Duo Rollers, Dupli Gardiner, Butterfly Gardiner, Stofgardiner og Lamelgardiner.

Se vores udvalg

Invendige gardiner

Stila udvendig solafskærmning

Terrassen og haven bliver oftere og oftere en udvidelse af boligen. Derfor har vi i vores udvalg af markiser, Pergolaer, Screens og Parasoller lagt stor vægt på skabe de bedste forhold for et skønt udeliv. Skab behagelig skygge om sommeren og få det meste ud af året ved at forlænge ude-sæsonen med kvalitets produkter fra Boligtex Farver & Interiør.

Se vores udvalg

Udvendig solafskærmning

Book vores gratis gardinbus

Skal du have nye gardiner i hjemmet eller i din virksomhed, kan du med fordel booke et besøg af vores gardinbus. Med vores gardinbus får du besøg af en kompetent gardinkonsulent, som tager et udvalg af gardiner med hjem til dig. På den måde kan du få et bedre indblik i, hvilke gardiner der passer bedst til dine omgivelser. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan gardinerne tager sig ud i butikken i forhold til i dit hjem. På samme tid undgår du også at lave fejl, hvis du selv skal stå for opmåling og opsætning af gardiner i dit hjem.

Lad derfor en professionel stå for arbejdet, så du opnår det mest tilfredsstillende resultat.

Book gardinbussen her

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk