Gardiner

Gardiner til ethvert formål

Skal du have nye gardiner i soveværelset eller skal du have ny markise eller parasol til terrassen, så finder du hos Boligtex et stort udvalg af kvalitetsprodukter til solafskærmning . Hvad end du ønsker et par mørklægningsgardiner eller træpersienner, så har vi med garanti et produkt til dig. 

Skal du pifte dit hus op med nye gardiner, så lad os hos Boligtex stå for arbejdet.

 

Til inden- og udendørs brug

I vores udvalg finder du gardiner og andre former for solafskærmning til både indendørs og udendørs brug. Hvad end du er på udkig efter markiser, duo rollers eller persienner, så lover vi, at du får et par gardiner, som lever op til alle dine krav.

Til indendørs brug har vi et stort udvalg af både traditionelle og mere moderne gardinløsninger. Vi tilbyder både plisségardiner, dupli gardiner og butterfly gardiner m.m.

Vi har et stort udvalg af forskellige markiser og overdækninger, som kan give din terrasse et helt nyt udseende. Ønsker du en traditionel markise eller en moderne pergola overdækning, så lad os stå for opsætningen.

 

Book gardinbus

Skal du have nye gardiner, kan du med fordel booke vores gardinbus. Her kommer vores gardinkonsulent hjem til dig med et udvalg af forskellige gardintyper, så du får muligheden for at se de forskellige typer i dine omgivelser. Vi sørger både for opmåling og opsætning, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Vil du have besøg af vores gardinekspert, kan du booke vores gardinbus her.

 

Kvalitet og god service

Hos Boligtex arbejder vi ud fra principper om god service og høj kvalitet. Vores ansatte arbejder alle ud fra disse, og vi går aldrig på kompromis på hverken kvalitet eller service. Vi samarbejder kun med samarbejdspartnere, som lever op til disse krav. Derfor lover vi vores kunder et kvalitetsprodukt med lang levetid.

Får du besøg af vores gardinekspert, rådgiver han gerne om de forskellige typer gardiner. Du skal dog selv tage stilling til vævet, farver og betjeningen, så dine nye gardiner matcher din personlige stil.

Kontakt os for en uforpligtende samtale

Ønsker du at høre mere om vores forskellige produkter, står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig om vores gardiner. Vi stiller altid vores kompetencer og erfaring til rådighed for vores kunder.

Vi kan kontaktes på tlf. 98 42 12 00, ellers er du altid velkommen til at besøge os i vores butik i enten Frederikshavn eller Brønderslev.

 

Kontakt os