Tapetværktøj

Tapetværktøj der vil gøre arbejdet med tapet nemmere og hurtigere. Værktøjet er af bedste kvalitet og anbefalet af folk i tapetfaget.

Sorter faldende

4 vare(r)

Sorter faldende

4 vare(r)

Tapetværktøj

 

Skal du tapetsere, og vil du gerne have det bedst mulige resultat? Farveland butikken har et godt udvalg af tapetværktøj, der vil gøre arbejdet med tapetet nemmere og hurtigere. Værktøjet er af bedste kvalitet og anbefalet af folk i tapetfaget.

 

Vi kan tilbyde dig værktøj til, når du fx skal fjerne gammelt tapet og sætte nyt op. Farveland tryksprøjten kan bruges til påføring af tapetopløser, men også til påføring af algerens, fliserens eller ukrudtsmiddel. Derudover finder du rullesæt til tapetlim og tapetlineal, der er velegnet til tilpasning af tapetet.

 

Vi har også flere tapetstrippere, der gør det nemmere at skrabe den gamle tapet af væggen end ved brug af spartel. Kig fx på Tapetstripperen fra Allway, der er en god, solid skraber med knivskarpt blad.

 

I Farveland butikkens online shop finder du mere information under hvert produkt. Men vi rådgiver dig gerne mere om produkterne. Det er en del af vores gode service.