Spray Maling

Her finder du et stort udvalg i spray, autolak, industrilak, radiator spray, og hobby spray

Sorter faldende

22 vare(r)

Sorter faldende

22 vare(r)

Køb spraymaling i Farveland-butikken

 

Skal radiatoren fornys eller have en anden farve? Eller skal du spraymale døre, metal, glas eller plastic? Så har vi de rigtige produkter i form af Motip radiator spray og Industri Ral Spray. Sidstnævnte fås i alle ønskelige farver.

 

Til din radiator har vi det helt rigtige produkt i form af en højkvalitets radiatorspray, der kan forny enhver radiator eller varmerør, hurtigt og professionelt. Radiatorsprayen er varmebestandig og gulner ikke med tiden. Det bedste resultat opnås ved påføring i flere tynde lag i en afstand af 25-30 cm. Efter 14 timer er den hærdet, og du kan nyde det flotte resultat. Det er nemt og du får en radiator eller et varmerør, der ser ud som nyt. Radiatorsprayen fås i 3 forskellige farver.

 

I shoppen finder du også Industri Ral Spray, der er en hurtigttørrende spraymaling i god kvalitet. Den er acrylbaseret og kan sprøjtes på både behandlede og ubehandlede overflader som fx metal, træ, sten, glas og mange kunststofemner. Industri Ral Spray fås i utroligt mange flotte farver. Det er bare at vælge farve, bestille og gå i gang med din opgave. Med Industri Ral Spray er du sikker på et flot resultat.

 

Vælg din spraymaling i Farveland-butikken. Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på spraymaling.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Se vores store udvalg i følgende produktområder og produkter: snickers arbejdstøj,wagner sprøjtepistol,kalkmaling,pinotex,well done,pinotex superdec,
miljøvæv,nordsø maling,maxiflex,pinotex superdec tilbud,tekstilfarve,kalkfjerner,rodalon,pinotex classic, borup fliserens,læderfedt,betonmaling,airless malersprøjte,maling tilbud,Billig Maling,loftmaling og vægmaling samt gulvmaling.

Se også vores gode tilbud på malersprøjter, girafsliber, Festool elværktøj, tapetafdamper mv.

Hos Farveland-butikken finder du tilbehør til dit malerarbejde eller andet håndværksmæssige arbejde, og det gælder også din spraymaling. Under hvert produkt kan du finde en beskrivelse af produktet, som kan hjælpe dig til at vælge. Men vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.