Træbeskyttelse

Her finder du alt indenfor træbeskyttelse.

Sorter faldende

26 vare(r)

Sorter faldende

26 vare(r)

Træbeskyttelse

 

Har du brug for en god træbeskyttelse, der kan klæde dit udendørs træværk på til regn og blæst? I Farveland butikkens online shop finder du et udvalg af gode kvalitetsmærker, som kan beskytte dit træværk mod fugt, svampeangreb og råd.

 

For at få det bedst mulige resultat, er det bedst at behandle træværket, når temperaturen er mellem 10 og 25 grader. Desuden skal du undgå at behandle med træbeskyttelse i direkte sol for at undgå, at træbeskyttelsen tørrer for hurtigt og ikke trænger ordentligt ind i træværket.

 

Kig i shoppen og find den rigtige træbeskyttelse. Vi har fx det kendte mærke Pinotex Superdec, som er en halvmat og vandfortyndbar, dækkende træbeskyttelse. Den er nem at påføre og har ingen generende fordampning af opløsningsmidler.

Tildligere del af Sadolin Farveland.

Under hvert produkt kan du finde gode informationer, som kan hjælpe dig i dit arbejde med at behandle dit udendørs træværk med træbeskyttelse.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og  hos Farveland-Butikken.dk – del af det tidligere Sadolin Farveland

Farveland Butikken er leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter.

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du maling til møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.

Billig Maling, træbeskyttelse, loftmaling, vægmaling, farveland, gulvmaling,sadolin,farveland,nordsjo,tilbud maling,billig maling