Vægmaling

Nyt Farvekort fra Jotun.
klik på BILLEDET og se de flotte farver. Farverne kan laves i stort set alle produkter.
Link til Jotun 2020 - COLOUR DESIGN BY LADY

Sorter faldende

32 vare(r)

Sorter faldende

32 vare(r)

Mangler du den rigtige vægmaling? Hos Farveland butikken finder du vægmaling i kendte kvalitetsmærker til gode priser.


Når du vælger din vægmaling, skal du afgøre, hvor mat og blank malingen skal være. Den blanke maling er mere hårdfør og smudsafvisende end en mat. Men den blanke maling vil i højere grad reflektere lyset og vil kunne afsløre eventuelle ujævnheder på væggen.


Til vægmaling bruger man typisk plastmaling, som er en vandbaseret akrylplastmaling. Plastmaling fås i flere forskellige varianter og har den fordel, at maleredskaberne skal gøres rent med vand, da den er vandbaseret.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. og tilbud på vægmaling.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.


Hos Farveland butikken,tildligere del af Sadolin Farveland, kan vi rådgive dig om dit valg af vægmaling, og du kan købe en stor variation af de gode mærker til hurtig levering. Bestil i shoppen, og ring, hvis du vil vide mere. Under hvert produkt er der uddybende information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet.