Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer.Vi er snarrest tilbage. Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk .

Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer. Vi er snarest tilbage ☺ Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk

Lim

Her finder du Vævlim, Tapetlim, Vådrumslim, samt mange andre nyttige Lim Produkter.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Lim produkter

 

Skal du opsætte tapet, glasvæv eller andet, så køb en god lim med de rette egenskaber.

 

Se fx Nordsjö Vævlim, som er en færdigblandet lim beregnet til glasvæv, glasfilt og miljøvæv i tørre og opvarmede rum. Nordsjö Vævlim er nem at påføre med pensel eller rulle. Det er dog vigtigt, at underlaget er rent, tørt, fast, ikke smittende og fri for tapetrester. m. m. Nordsjö Vævlim påføres væggen i et ensartet lag med pensel eller rulle.

 

Desuden har vi Non Woven tapetlim, som bruges til opsætning af Non Woven tapet på alle slags vægge i tørre rum. Tapetlimen påføres i et jævnt lag på væggen eller bagsiden af tapetet med pensel eller rulle.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

 

Kig i shoppen og køb gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Under hvert produkt finder du mere information.