Fugemasse & Tilbehør

Her finder du forskellige fugemasser, der bliver brugt i Maler branchen.

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Fuge produkter

 

Skal du finde det rigtige fuge produkt, så er du kommet til det rette sted. Vi har fugepistoler i forskellige prisklasser, der kan lette dit arbejde med fugning. Vi har også flere fuger, der passer til forskellige formål og kan bruges både indendørs og udendørs.

 

Et godt resultat opnår du bedst ved at udføre dit fugearbejde omhyggeligt ved at vælge den rigtige fugepistol og fugemasse.

 

Til indendørs fugning og tætning af revner og sprækker har vi fx Nordsjö Acrylfuge 3919, der hæfter mod de fleste byggematerialer som beton, puds, træ, mursten gips o.l. Vi har også MS Byggefuge 522, der tilhører den nye generation af MS-polymer fugemasser. Fugemassen hærder ved en reaktion med luftens fugtighed, og danner en elastisk fuge, der kan optage bevægelser på op til +/- 25 %.

 

Hos Farveland butikken kan vi rådgive dig i dit valg af fuge produkter, og du kan købe flere af de gode mærker til hurtig levering.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Under hvert produkt er der uddybende information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet.