Maling & tilbehør

Søger du et stort udvalg af farvehandler produkter i en god kvalitet og en forhandler med stor ekspertise på området? Så er Farveland-butikken din forhandler af farvehandler-produkter til fx maling og rengøring. 

Har du brug for at finde maling til forskellige formål? Og vil i det hele taget gerne købe farvehandler produkter af erfarne fagfolk?

 

Hos Farveland-butikken er der både et stort udvalg af maling – til indendørs og udendørs brug – og andre farvehandler produkter, som du skal bruge i forbindelse med dit malerarbejde.

 

Maling er ikke bare maling. Der er mange forskellige typer maling udover den almindelige vægmaling, og faktisk kræver det også viden at vælge den rigtige vægmaling, for ikke at tale om maling til vådrum, maling til træværk, gulve, lofter eller maling til udendørs brug. Her kan Farveland-butikken hjælpe.

 

Vi fører også rengøringsmidler og husholdningskemi, når du skal afrense i forbindelse med dit malerarbejde eller bare generelt, når du skal rengøre forskellige flader indendørs eller udendørs, fjerne alger, mug eller lugt.

 

Farveland-butikken er fra 1991 og er en del af Sadolin-BoligTex A/S, som består af 6 butikker og 20 ansatte. Vi er miljøbevidste og medlem af FSC Global Partners. Vi leverer hurtigt og tilbyder fri fragt ved ordrer på over 500 kr.

 

Vælg farvehandler produkter i Farveland-butikken

Hos Farveland-butikken finder du maling, tilbehør til dit malerarbejde eller andet håndværksmæssige arbejde, og det gælder også dine rengøringsmidler, værktøj og din beklædning. Vi har et stort udvalg af farvehandler produkter, og som altid er det produkter og udstyr af bedste kvalitet. Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge.

 

Vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.