Maling & tilbehør

Søger du et stort udvalg af farvehandler produkter i en god kvalitet og en forhandler med stor ekspertise på området?

Farveland Butikken er Danmarks leverandør af  maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. 

Har du brug for at finde maling til forskellige formål? Og vil i det hele taget gerne købe farvehandler produkter af erfarne fagfolk?

 

Hos Farveland-butikken er der både et stort udvalg af maling – til indendørs og udendørs brug – og andre farvehandler produkter, som du skal bruge i forbindelse med dit malerarbejde.

 

Maling er ikke bare maling. Der er mange forskellige typer maling udover den almindelige vægmaling, og faktisk kræver det også viden at vælge den rigtige vægmaling, for ikke at tale om maling til vådrum, maling til træværk, gulve, lofter eller maling til udendørs brug. Her kan Farveland-butikken hjælpe.

Vi fører også rengøringsmidler og husholdningskemi, når du skal afrense i forbindelse med dit malerarbejde eller bare generelt, når du skal rengøre forskellige flader indendørs eller udendørs, fjerne alger, mug eller lugt.

Vælg farvehandler produkter i Farveland-butikken

Hos Farveland-butikken finder du maling, tilbehør til dit malerarbejde eller andet håndværksmæssige arbejde, og det gælder også dine rengøringsmidler, værktøj og din beklædning. Vi har et stort udvalg af farvehandler produkter, og som altid er det produkter og udstyr af bedste kvalitet. Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge.

Vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.

Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk 

Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter.

Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray.