Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Tilbehør til malersprøjter

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)

Tilbehør til malersprøjter

 

Gider du ikke pensel, malersprøjt og pletter, så kan du vælge en sprøjtemaskine. I Farveland butikkens online shop har vi også tilbehør til malersprøjter.

 

Vi har fx Pistol Perfect Spray 1400, som er velegnet til store flader, som nu kan males på kort tid. Den ekstra store beholder forlænger sprøjteglæden markant - uden afbrydelse.

 

Derudover har vi en pistol med radiatordyse, som er specielt velegnet til svært tilgængelige steder, fx radiatorer og skabshjørner. Farvestrålen bøjer 25° for enden af dysen, og man kan således sprøjte om hjørner.

 

Der er også mulighed for at købe en speciel pistol til at sprøjtemale indendørs. Med Pistol WallPerfect 1800 ml kan du helt uden besvær sprøjtemale med loft- og vægmaling indenfor.

 

Løs opgaverne nøjagtigt og ned til mindste detalje med malersprøjter og tilbehør til malersprøjter.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Kig i shoppen og bestil dit tilbehør til malersprøjter. Vi leverer hurtigt, og så er levering gratis på ordrer over 500 kr.