Girafslibere og tilbehør

Her finder du et udvalg i girafslibere og tilbehør

Sorter faldende

16 vare(r)

Sorter faldende

16 vare(r)

Køb Girafslibere og tilbehør i Farveland-butikken

 

Skal du slibe store flader, enten professionelt eller i forbindelse med et gør-det-selv-projekt? Med en girafsliber og det rette tilbehør kan du løse dine slibeopgaver meget hurtigere, bedre og uden støvproblemer.

 

Du kan blandt andet købe den kendte og populære girafsliber Flex GE5, som har et omdrejningstal ubelastet på 1000-1650 omdr./min. Med Flex GE5 girafsliberen kan du løse dine slibeopgaver 3 gange hurtigere og tilsluttet en industristøvsuger, er det helt uden støvproblemer. Med det fleksible og motordrevne slibehoved klarer maskine slibningen for dig og når ud i alle hjørner.

 

Festool Langhalssliber Planex LHS 225 har to længder og kan forlænges og forkortes med få håndgreb. Maskinen føles let takket være den regulerbare udsugning, og den aftagelige børsteenhed gør det muligt at arbejde tæt til kanten. Du kan fx bruge den til slibning af gipskarton og tør spartelmasse, samt fjernelse af tapetrester.

 

I shoppen kan du også købe Easy Sander Girafsliber, som er en professionel Girafsliber med variabel hastighed. Den kan forlænges fra 1,20 m til 2,20 m. og kan tilsluttes de fleste almindelige støvsugere. Til denne girafsliber medfølger en smart transportkasse, hvor sliber og slange kan ligge trygt under transport.

 

Vi fører både girafslibere og tilbehør i form af sandpapir til girafslibere og en støvsuger.

 

Vælg din girafsliber og tilbehør i Farveland-butikken.Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på girafsliber. Se også vores tilbud på malersprøjter.

 

Hos Farveland-butikken finder du girafslibere og tilbehør til dit slibearbejde. Under hvert produkt kan du finde en beskrivelse af produktet, som kan hjælpe dig til at vælge. Men vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.