Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Girafslibere og tilbehør

Er du på udkig efter en ny girafsliber enten til professionelle eller gør-det-selv projekter, som kræver slibning af større overflader? Så bør du tage et kig i vores store udvalg af forskellige typer girafslibere. Dette værktøj henvender sig både til den professionelle fagmand eller handymanden, som ønsker det bedste værktøj til større slibeopgaver. Tag derfor et kig i vores udvalg, og køb din girafsliber online hos os.

Sorter faldende

17 vare(r)

Sorter faldende

17 vare(r)

Hvad er en girafsliber?

Navnet kommer af den længere hals, som gør, at værktøjet kan nå højere vægge og lofte m.v. For enden af halsen sidder slibesålen, der er monteret med et flexled, hvilket giver dig den helt rigtige vinkel på overfladen - hele tiden. Girafsliberen kommer i mange forskellige modeller, som har forskellige funktioner. Du kan blandt andet tilkoble en støvsuger til sliberen og dermed slå to fluer med et smæk.

Vi råder vores kunder til at tilkoble en industristøvsuger, da selve arbejdet støver ganske betragteligt.

 

Derfor skal du købe en girafsliber online

En girafsliber er uundværlig, når det kommer til større slibeopgaver af eksempelvis loft, vægge eller større overflader. Ligegyldigt om du er professionel fagmand med eget firma eller handyman, som selv skal klargøre større overflader i huset, så giver girafsliberen dig en masse muligheder, som gør disse opgaver meget nemmere. 

Det kan godt betale sig at købe kvalitetsværktøj, hvis du eksempelvis renoverer huset eller lignende. Der er ingen grund til at gå på kompromis, da du kan ende ud med grimme eller uholdbare løsninger, som kunne være undgået.

 

Tilbehør til girafsliber

I vores sortiment finder du ligeledes et stort udvalg af tilbehør til girafslibere såsom slibehoveder i forskellige former og slibeskiver. Derudover finder du også velcro adaptere til girafsliber med velcro montering. Værktøjet kan derudover oftest tilsluttes til værkstedsstøvsugere, som gør arbejdet endnu mere effektivt.

I forhold til slibeskiverne finder du et større sortiment af slibeskiver med forskellige kornstørrelse. Det er altid en god idé at have forskellige kornstørrelser i værkstedet, da kornstørrelserne egner sig godt til forskellige arbejdsopgaver.

 

Få mere information om girafslibere

Ønsker du at høre mere om vores store udvalg, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 98 42 12 00. Vi har en indgående viden på området og kan derfor rådgive dig, så du ender ud med den helt rigtige løsning. Du finder en beskrivelse under hvert produkt, som kan give dig en mere indgående viden omkring værktøjet. Vi står dog altid parat til at svare på dine spørgsmål, hvis du ikke finder svar her på vores side.