Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Flex

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)

Det er vigtigt med det rette værktøj for at opnå det bedste resultat. Hos BoligTex forhandler vi derfor et stort sortiment af forskelligt elværktøj og tilbehør. Hvad enten du er erfaren håndværker eller blot er påbegyndt et gør-det-selv projekt derhjemme, har vi værktøj til ethvert behov. 

Blandt vores sortiment finder du elværktøj i forskellige prisklasser, dog betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Hos BoligTex har vi mange års års erfaring med elværktøj, og vi har derfor udvalgt produkter i bedste kvalitet,  således du med vores værktøj er sikret et flot og professionelt resultat. 

 

Elværktøj - slibning, børstning og boremaskiner

Hos BoligTex forhandler vi forskellige el-artikler fra det tyske kvalitetsmærke, Flex. Blandt vores udvalg af Flex el-artikler finder du blandt andet forskelligt værktøj til slibning og børstning, boremaskiner og betonsave. Udvalget af Flex el-artikler er bredt, men fælles for produkterne er den lange holdbarhed samt den høje kvalitet.

Tag et kig i vores udvalg, og køb din næste Flex el-artikel online hos os. 

 

Skarpe priser online på Girafsliber fra Flex

Vi har ekstra skarpe priser på Flex Girafsliber hos Boligtex, der er den nye generation i ergonomisk design, så slibning af bl.a. loft bliver så skånsom som mulig. Maskinen er perfekt til den professionelle maler, der ønsker et effektivt stykke el værktøj til afslibning, der får arbejdet gjort hurtigt og effektivt.

 

Find det rette værktøj til slibning og børstning 

Vi forhandler hos Boligtex et bredt udvalg af Flex el-artikler herunder girafsliber, som er ideelle til dig, som skal i gang med at slibe store overflader såsom vægge og lofter. Blandt vores sortiment af girafsliber fra Flex tilbyder vi et udvalg af forskellige modeller, hvilket giver dig mulighed for at vælge det rette værktøj, som netop passer præcist til dit projekt. 

 

Tilbehør til Flex el-artikler 

For at opnå det bedste resultat med slibning og børstning tilbyder vi et bredt udvalg af forskelligt tilbehør og forbrugsmaterialer til Flex el-artikler. Blandt vores udvalg af tilbehør finder du blandt andet forskellige Flex Diamant Slibehoveder, slibeskiver og slibeark. Vi forhandler slibeskiver og slibeark i forskellige kornstørrelser, derfor kan du i vores online sortiment ligeledes finde netop det rette tilbehør til din Flex el-artikel, således du er sikret det bedste resultat til dit næste slibearbejde. 

 

Kontakt 

Ønsker du at hører mere om vores udvalg af elværktøj eller har du spørgsmål til, hvilke Flex el-artikler du skal vælge til din næste arbejdsopgave, så kontakt endelige vores kundeservice telefonisk på 98 42 12 00 eller via kundeservice@boligtex.dk. Her sidder vi altid klar med hjælp og kompetent rådgivning til den professionelle arbejdsopgave eller til dit næste gør-det-selv projekt.