Festool Elværktøj

Her finder du Girafslibere, Slibemaskiner, Dyksave, Stiksave og meget mere.

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Køb dit Festool elværktøj og tilbehør i Farveland-butikken

Skal du slibe store flader, save, bore eller skrue - enten professionelt eller i forbindelse med et gør-det-selv-projekt? Med Festool elværktøj og det rette tilbehør kan du løse dine håndværksopgaver hurtigt og effektivt.

 

Hos Farveland-butikken har vi et stort udvalg af elværktøj af det kendte mærke Festool.

 

Du finder fx en Langhalssliber Planex LHS 225, der har to længder og kan forlænges og forkortes med få håndgreb. Slibemaskinen føles let takket være den regulerbare udsugning, og den aftagelige børsteenhed gør det muligt at arbejde tæt til kanten. Du kan fx bruge den til slibning af gipskarton og tør spartelmasse, samt fjernelse af tapetrester. Vi fører både girafslibere og tilbehør i form af sandpapir til girafslibere og en støvsuger.

 

Du kan også finde andet elværktøj fra Festool i form af stiksav og dyksav. Stiksaven laver præcise, retvinklede snit ved hjælp af den patenterede 3-punkts-savklingeføring. Du kan fx lave en perfekt udskæring til vask, komfur eller andre indvendige elementer. Dette elværktøj fra Festool kan også save nedefra. Har du brug for en rigtig god bore/skruemaskine, arbejdslampe eller støvsuger, er vi også leveringsdygtige.

 

Du finder også tilbehør til dit Festool elværktøj i form af savklinge, bitsæt, støvsugerposer og turbofilter.

 

Vælg Festool elværktøj og tilbehør i Farveland-butikken

 

Hos Farveland-butikken finder du et bredt udvalg af elværktøj fra Festool, fx girafsliber, slibemaskiner, dyksave og stiksave samt tilbehør. Under hvert produkt kan du finde en beskrivelse af produktet, som kan hjælpe dig til at vælge. Men vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.