Festool

Dét der for alvor kendetegner ordentligt værktøj er, at det skal afspejle de brugere og håndværkere, samt deres adfærd, som skal benytte det.

Festool har i knap 100 år fabrikeret værktøj med øje for brugerne, og vi er hos BoligTex  enige i deres bagvedliggende filosofi. Festool skriver blandt andet følgende om sig selv:

”At lave værktøj til professionelle håndværkere er én ting. At udvikle førsteklasses el- og trykluftværktøj, der er som støbt i hånden er noget andet. Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed.

Festools el-værktøj anvendes ofte i 30 år eller længere. At vores professionelle maskiner holder så længe, er ikke noget tilfælde. At konstruere og fremstille succesfulde, højtydende, robuste, men også sikre og lette bordrundsave, afkortersave, stiksave, rundsave, dyksave, overfræsere… alle slags slibemaskiner… og mange andre professionelle maskiner betyder: Man skal have forståelse og fornemmelse for håndværk. Uden kompromis. Med hoved, hjerte og hænder”
Du har mulighed for at købe dit Festool el-værktøj og tilbehør i både Farveland-butikken, men også her i vores online shop.

Du er mere end velkommen til at rette henvendelse til os ved at følge linket i teksten. Her vil du kunne vælge din foretrukne BoligTex-butik, hvor adresser og telefonnumre på butikkerne vil være lige for enden af dine fingerspidser.

Stort udvalg af Festool værktøj - Til både mindre og større opgaver

Skal du slibe store flader, save, bore eller skrue - enten professionelt eller i forbindelse med et gør-det-selv-projekt? Med Festool el-værktøj og det rette tilbehør kan du løse dine håndværksopgaver hurtigt og effektivt.

Du vil i vores sortiment eksempelvis finde en Langhalssliber Planex LHS 225, der har to længder og kan forlænges og forkortes med få håndgreb. Slibemaskinen føles let takket være den regulerbare udsugning, og den aftagelige børsteenhed gør det muligt at arbejde tæt til kanten. Du kan fx bruge den til slibning af gipskarton og tør spartelmasse, samt fjernelse af tapetrester. Vi fører både girafslibere og tilbehør i form af sandpapir til girafslibere og en støvsuger.

Du kan også finde andet el-værktøj fra Festool i form af stiksav og dyksav . Stiksaven laver præcise, retvinklede snit ved hjælp af den patenterede 3-punkts-savklingeføring. Du kan fx lave en perfekt udskæring til vask, komfur eller andre indvendige elementer. Dette el-værktøj fra Festool kan også save nedefra. Har du brug for en rigtig god bore/skruemaskine, arbejdslampe eller støvsuger, er vi også leveringsdygtige.

Du finder også tilbehør til dit Festool el-værktøj i form af savklinge, bit-sæt, støvsugerposer og turbofilter her i vores sortiment!

Festool elværktøj - Med mange funktioner


Bordrundsave med Sawstop

SawStop er en teknologi der bruges på bordrundsave til at redde din finger eller hånd, hvis den kommer for tæt på klingen. SawStop-teknologien stopper ikke kun klingen på blot 5 millisekunder, men den fjerner sig også helt fra det den kommer i kontakt med, og bevæger sig ned i bordet, når den kommer i kontakt med din finger.

Et kredsløb, der har en meget sensitiv føleenhed, der overvåger bladet og stopper, hvis det støder på noget med samme tekstur som en finger eller hånd. Klingen holder op med at udøve nedadgående kraft fem millisekunder efter, at blokeringsmekanismen er udløst.

SawStop koster mindre end en ny klinge. Hvis du skar i fingeren med en traditionel klinge uden SawStop, tabt tid på arbejdet blive betydeligt dyrere.

Støvsugere i forskellige klasser

Festool har støvsugere i forskellige klasser, alt efter hvilket behov du måtte have. Du kan læse om de tre klasser herunder:

Klasse L

Støvsugerne i klasse L kan udelukkende tage sig af ufarligt støv, og er derfor ikke egnet til byggepladser, hvis det er der du skal bruge støvsugeren.

Klasse M

Denne klasse af støvsuger kan tage sig af farligt støv, dvs. støv der er sundhedsskadeligt, som oftest findes på byggepladser. Her samles 99,9% af partiklerne i filteret, så du kan være sikker på at få et mere sikkert arbejdsmiljø.

Klasse H

Når du vil sørge for at så mange farlige typer støv som kan findes på en byggeplads, det kunne fx være asbest eller skimmelsporer, opsamles, så er en klasse H støvsuger det perfekte valg. Denne type opsamler 99,995% af denne type støv, og sørger på den måde for, at dem der arbejder i disse miljøer får de bedst mulige arbejdsvilkår.

Vi rådgiver og vejleder - og sparer dig besværet!

Hos Farveland-butikken finder du et bredt udvalg af el-værktøj fra Festool, fx girafsliber, slibemaskiner, dyksave og stiksave samt tilbehør. Vi har under hvert produkt udfærdiget en kort beskrivelse af produktet, som kan hjælpe dig til at vælge om det er det rigtige for dig. Hvis du står tilbage med spørgsmål, så står vi også hellere end gerne klar til at rådgive dig. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed for dig, så du kan bruge mindst mulig tid og energi på at vælge, og komme tilbage til dét, som er vigtigt for dig – nemlig håndværket.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk