Festool

Dét der for alvor kendetegner ordentligt værktøj er, at det skal afspejle de brugere og håndværkere, samt deres adfærd, som skal benytte det.

Festool har i knap 100 år fabrikeret værktøj med øje for brugerne, og vi er hos BoligTex  enige i deres bagvedliggende filosofi. Festool skriver blandt andet følgende om sig selv:

At lave værktøj til professionelle håndværkere er én ting. At udvikle førsteklasses el- og trykluftværktøj, der er som støbt i hånden er noget andet. Vi lægger vægt på kvalitet og pålidelighed.

Festools el-værktøj anvendes ofte i 30 år eller længere. At vores professionelle maskiner holder så længe, er ikke noget tilfælde. At konstruere og fremstille succesfulde, højtydende, robuste, men også sikre og lette bordrundsave, afkortersave, stiksave, rundsave, dyksave, overfræsere… alle slags slibemaskiner… og mange andre professionelle maskiner betyder: Man skal have forståelse og fornemmelse for håndværk. Uden kompromis. Med hoved, hjerte og hænder

Du har mulighed for at købe dit Festool el-værktøj og tilbehør i både Farveland-butikken, men også her i vores online shop.

Du er mere end velkommen til at rette henvendelse til os  ved at følge linket i teksten. Her vil du kunne vælge din foretrukne BoligTex-butik , hvor adresser og telefonnumre på butikkerne vil være lige for enden af dine fingerspidser.

Hvilket elværktøj fra Festool vil jeg finde her?

Skal du slibe store flader, save, bore eller skrue - enten professionelt eller i forbindelse med et gør-det-selv-projekt? Med Festool el-værktøj og det rette tilbehør kan du løse dine håndværksopgaver hurtigt og effektivt.

Du vil i vores sortiment eksempelvis finde en Langhalssliber Planex LHS 225, der har to længder og kan forlænges og forkortes med få håndgreb. Slibemaskinen føles let takket være den regulerbare udsugning, og den aftagelige børsteenhed gør det muligt at arbejde tæt til kanten. Du kan fx bruge den til slibning af gipskarton og tør spartelmasse, samt fjernelse af tapetrester. Vi fører både girafslibere og tilbehør i form af sandpapir til girafslibere og en støvsuger.

Du kan også finde andet el-værktøj fra Festool i form af stiksav og dyksav . Stiksaven laver præcise, retvinklede snit ved hjælp af den patenterede 3-punkts-savklingeføring. Du kan fx lave en perfekt udskæring til vask, komfur eller andre indvendige elementer. Dette el-værktøj fra Festool kan også save nedefra. Har du brug for en rigtig god bore/skruemaskine, arbejdslampe eller støvsuger, er vi også leveringsdygtige.

Du finder også tilbehør  til dit Festool el-værktøj i form af savklinge, bit-sæt, støvsugerposer og turbofilter her i vores sortiment!

Vi rådgiver og vejleder, og sparer dig besværet!

Hos Farveland-butikken finder du et bredt udvalg af el-værktøj fra Festool, fx girafsliber, slibemaskiner, dyksave og stiksave samt tilbehør. Vi har under hvert produkt udfærdiget en kort beskrivelse af produktet, som kan hjælpe dig til at vælge om det er det rigtige for dig. Hvis du står tilbage med spørgsmål, så står vi også hellere end gerne klar til at rådgive dig. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed for dig, så du kan bruge mindst mulig tid og energi på at vælge, og komme tilbage til dét, som er vigtigt for dig – nemlig håndværket.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk