Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Elværktøj

Her finder du et stort udvalg af El Værktøj, såsom malersprøjter og tilbehør til disse, tapetafdampere mv. Har du brug for at finde elværktøj og tilbehør til forskellige formål? Og vil du i det hele taget gerne købe elværktøj og tilbehør af erfarne fagfolk? Hos Farveland-butikken er der både et stort udvalg af girafslibere, slibemaskiner, tapetafdampere og stiksave og dyksave, som du skal bruge i forbindelse med dine håndværkerprojekter. Uanset om du er professionel håndværker eller har gør-det-selv-projekter i din bolig, så er det er vigtigt at vælge det rigtige elværktøj og tilbehør. Her kan Farveland-butikken hjælpe. Vi har mange års erfaring med elværktøj og tilbehør og tilbyder den bedste kvalitet og et stort udvalg. Det gælder både mærkerne Flex, Festool og Wagner. Skal du slibe store flader, fører vi fx girafslibere fra både Flex og Festool. Der er flere valgmuligheder i forskellige prisklasser, men altid i bedste kvalitet. Skal du fjerne tapet hurtigt og effektivt, så kan Wagners tapetafdampere være en stor hjælp. Ligeledes kan du med sprøjtemaskinerne fra Wagner sprøjtemale nemt og præcist. Kig i shoppen. Under Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge. Vi leverer hurtigt og tilbyder fri fragt ved ordrer på over 500 kr. Vælg dit elværktøj og tilbehør i Farveland-butikken Hos Farveland-butikken finder du girafslibere, slibemaskiner, tapetafdampere, dyksav, stiksav eller med andre ord et stort udvalg og tilbehør til dine håndværkeropgaver, og som altid er det produkter og udstyr af bedste kvalitet. Vi rådgiver dig gerne - det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11. Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk – Farveland Butikken er leverandør af maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv. Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv. Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv. Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter. Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray. Se også vores store udvalg af sikkerhedstøj og sikkerhedsko, samt udstyr til den professionelle maler og til dig som søger det bedste udstyr, såsom girafsliber, malersprøjte, tapetdamper, arbejdslys osv.

Køb dit elværktøj og tilbehør i Farveland-butikken

Søger du et stort udvalg af elværktøj og tilbehør i en god kvalitet og en forhandler med stor ekspertise på området? Så er Farveland-butikken din forhandler af elværktøj og tilbehør til fx slibning og maling.

 

Elværktøj

 

Har du brug for at finde elværktøj og tilbehør til forskellige formål? Og vil du i det hele taget gerne købe elværktøj og tilbehør af erfarne fagfolk? Hos Farveland-butikken er der både et stort udvalg af girafslibere, slibemaskiner, tapetafdampere og stiksave og dyksave, som du skal bruge i forbindelse med dine håndværkerprojekter.

 Uanset om du er professionel håndværker eller har gør-det-selv-projekter i din bolig, så er det er vigtigt at vælge det rigtige elværktøj og tilbehør. Her kan Farveland-butikken hjælpe.

 Vi har mange års erfaring med elværktøj og tilbehør og tilbyder den bedste kvalitet og et stort udvalg. Det gælder både mærkerne Flex, Festool og Wagner. Skal du slibe store flader, fører vi fx girafslibere fra både Flex og Festool. Der er flere valgmuligheder i forskellige prisklasser, men altid i bedste kvalitet. Skal du fjerne tapet hurtigt og effektivt, så kan Wagners tapetafdampere være en stor hjælp. Ligeledes kan du med sprøjtemaskinerne fra Wagner sprøjtemale nemt og præcist.

 Kig i shoppen. Under Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge. Vi leverer hurtigt og tilbyder fri fragt ved ordrer på over 500 kr.

 Vælg dit elværktøj og tilbehør i Farveland-butikken. Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Hos Farveland-butikken finder du girafslibere, slibemaskiner, tapetafdampere, dyksav, stiksav eller med andre ord et stort udvalg og tilbehør til dine håndværkeropgaver, og som altid er det produkter og udstyr af bedste kvalitet. Vi rådgiver dig gerne - det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.

Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv.

Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv.

Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.