Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer.Vi er snarrest tilbage. Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk .

Siden er under ombygning, og det er desværre ikke muligt at bestille varer. Vi er snarest tilbage ☺ Med venlig hilsen Farveland-Butikken.dk

Dylon Tekstilfarver

Farveland-butikken.dk fører mange spændende farver fra DYLON. Med Dylon kan du farve alt lige fra bukser, trøjer & andet tøj til duge, sengetøj & meget mere. Med DYLON får du masser af muligheder med farvning af tekstiler, ligegyldigt om du vil lysne din garderobe eller om du vil pifte liv i en gammel kjole, så har DYLON mulighederne der passer til dit behov. Det er nemt at farve sine egne tekstiler i vaskemaskinen, og med DYLONS Fabric Dyes opnår du et flot resultat i første forsøg. DYLON har været på markedet siden 1946 og er en af de førende tekstil-farvnings producenter i verden. Det er også muligt at fjerne stærke farve fra tesktiler med DYLON Pre-Dye, hvorefter du får mulighed for at farve tekstilen præcis den farve du ønsker.

Sorter faldende

1-20 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-20 of 21

Side:
  1. 1
  2. 2