Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Dylon Tekstilfarver

Sorter faldende

17 vare(r)

Sorter faldende

17 vare(r)

Tektilfarve fra Dylon

Hos Farveland-Butikken finder du et stort udvalg af tekstilfarver fra Dylon. I vores udvalg af tekstilfarver har vi noget til enhver smag, og her på siden finder du mange fine og spændende farver. Med tekstilfarver fra Dylon kan du nemt og hurtigt give nyt liv til flere forskellige typer af tekstiler og materialer. 

 

Giv dine gamle klæder nyt liv 

Siden 1946 har Dylon været på markedet, og er den dag i dag en af de førende producenter af farver til tøj. Med Dylon tekstilfarver kan du nemt pifte din garderobe op og give dit gamle tøj nyt liv. Hvad enten du ønsker at farve bukser, trøjer eller andet tøj opnår du med tekstilfarve fra Dylon et flot resultat. Derudover er det med tekstilfarver fra Dylon også muligt at farve sengetøj, duge og meget mere. 

 

Sådan bruges Dylon tekstilfarver 

Dylon tekstilfarver er simple og kan nemt og sikkert bruges i din vaskemaskine. Med deres innovative alt-i-en formel har det aldrig været lettere at genopfriske og ændre farven på tøj og boligtekstiler. 

Første step er at gøre tøjet vådt - eksempelvis ved at køre et skylleprogram i vaskemaskinen. Tilføj herefter den ønskede farve og start vaskemaskinen (her anbefales et normalt 40 graders program). For at opnå et holdbart og det flotteste resultat, anbefales det at vaske tøjet endnu en gang, inden det tages i brug. 

Hvilke stoffer egner sig bedst til Dylon tekstilfarve? 

De bedste stoffer til farvning med Dylon tekstilfarver er bomuld, lærred og viscose. Materialer som silke, uld og syntetiske stoffer såsom nylon egner sig ikke til farvning med Dylon tekstilfarver. 

Gå på opdagelse i vores online udvalg af Dylon tekstilfarver og læs mere om detaljer og anvisninger under hvert produkt. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål om tekstilfarve fra Dylon 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til tekstilfarver fra Dylon, er du velkommen til at kontakte vores dygtige personale på tlf. 98 42 12 00. Du er også altid velkommen til at besøge en af vores butikker, som du finder i Brønderslev og Frederikshavn.