Dekorationspapir Primacol
Dekorationspapir Primacol Dekorationspapir Primacol Dekorationspapir Primacol

Dekorationspapir Primacol

Tilgængelig
Varenummer
013729

Primacols Papir til kreativ dekoration er papir af semi-pergament, som kan bruges til skabelsen af helt unikke vægdekorationer. Med papiret kan man skabe specielle mønstre på væggene i ethvert hjem. Produktet er så nemt at bruge, at Papir til kreativ dekoration bruges af både professionelle og dem uden erfaring med at lave dekorative effekter. Skab din helt egen stil, hvor kun fantasien sætter grænser.

299,00DKK
- +
BESKRIVELSE
SPECIFIKATION
BEDØMMELSER

Dette er et semipergamentpapir til vægdekoration. Det lader dig skabe unikke mønstre i ethvert hjem. Da det er meget nemt at skabe mønstre med dette papir, kan det bruges af alle, både professionelle og dem uden erfaring. Papiret kan bruges på forskellige overflader såsom gipsplader, puds, beton og andre indendørs overflader.

Påføring:

1.Tag et stykke papir og kram det hårdt sammen. Fold det derefter forsigtigt ud igen.

2.Lige kanter bør rives af i irregulære mønstre. På denne måde undgås synlige sammenføjninger på væggen.

3.Mal overfladen med Dekobasemaling i irregulære og forskellige retninger i et område på størrelse med to-tre ark papir. Udfør arbejdet i trin, så malingen ikke tørrer, før
papiret er påført. For at opnå en klar farve, kan papiret farves med Kolorant eller Kollorix før brug. Vær opmærksom på at farve nok ark til at udføre hele dekorationen.

4.Påfør papiret på den våde overflade og skab forsigtigt det mønster, du ønsker.

5.Pres de tilstødende papirstykker med en tør rulle og fjern luftbobler på samme tid. Når 2-3 stykker papir er påført og presset, mal da endnu en sektion, påfør papir og
pres med rullen. Påfør papirerne irregulært. Tilstødende rækker af papir bør være forskudt med en halv sides længde. Ret ikke på noget, der lige er påført. De våde sider
går let i stykker. Lad hele dekorationen tørre i ca. to timer, når du er færdig.

6.Når dekorationen er tør, kan du lave nogle rettelser, gemme løse kanter med en flad pensel og Dekobasemaling, eller endda erstatte påførte ark. Til dette formål kan
du fjerne et gammelt ark med en spatel, genmale overfladen, påføre et nyt ark og gemme kanterne. Pres alle rettelser med en tør rulle. Lad det tørre i yderligere to timer.

7.Når hele overfladen er tør, mal den da igen i forskellige retninger med Dekobasemaling (malingen kan farves med Kolorant eller Kollorix). Overfladen skal males grundigt, også i alle hule sektioner. Brug en flad pensel til dette formål. Lad det tørre igen i 12 timer.

8.Det færdige resultat kan dekoreres med bejdse og Kunstnerens Fernis, som er en del af Primacols Dekorative serie. Produkterne kan farves med Kolorant.

Overflade-forberedelse: Overfladen skal være ren, tør, affedtet og stabil. Ved frisk puds skal det være modnet i mindst 4 uger. Brug primer på overfladen, og lad det tørre I 12 timer. Hvis overfladen ikke er forberedt ordentligt, kan malingen tørre for hurtigt, hvilket skaber buler og afskalning i dekorationen. Vigtigt!Udfør altid en spottest først for at sikre, at du opnår det ønskede resultat. Det anbefales, at du arrangerer og forbereder den korrekte mængde papir og ark før arbejdet. Producenten kan ikke holdes ansvarlig ved forkert brug af materialerne.

Opbevaring: Opbevar på et tørt sted i den originale, tætlukkede beholder. Ved korrekt opbevaring er der intet udløb på holdbarheden.

Sikkerhed: Opbevar udenfor børns rækkevidde.

Teknisk information:

Totaltørretid: 6-12 timer

Værktøj: Skabelon, pensel eller svamp, tape, nivellering, maling eller strukturspartelmasse.

Rækkevidde ved 1 lag: 20 m2/ pr. beholder

Holdbarhed: Ved korrekt opbevaring er der intet udløb.

Information: Informationen i dette datablad giver anbefalinger og mulige eksempler. Informationen gives i henhold til vores nuværende viden og erfaring og fratager ikke forbrugeren det ansvar at gøre sine egne tests for at tjekke produktets beskaffenhed i forhold til projektet. Producenten forbeholder sig rettighederne til at ændre denne information uden at oplyse forbrugeren om dette.

Specifikation
Producent Primacol
EAN 13 121212121212
Leverandørs varenummer 013729
Varenummer 013729
Skriv din egen bedømmelse
Du anmelder:Dekorationspapir Primacol
Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk