Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Handsker & sikkerhedsværn

Her finder du stort udvalg inden for arbejdshandsker, støvmasker, masker mod organiske dampe, sikkerhedsbriller osv. Se også vores store udvalg af sikkerhedstøj og sikkerhedsko, samt udstyr til den professionelle maler og til dig som søger det bedste udstyr, såsom girafsliber, malersprøjte, tapetdamper, arbejdslys osv.

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Handsker & sikkerhedsværn

 

Mangler du handsker og sikkerhedsværn? Det kan du finde i Farveland butikkens online shop. Du kan fx købe OX-ON Black Heavyduty Rubber handsker, som er en sort, kraftig gummihandske i naturgummi. Handsken er 30 cm lang og beskytter på den måde både hånden og også en del af armen mod mange syrer og baser.

 

I shoppen kan du også købe 3M 4255-PT åndedrætsværn, som er en halvmaske med partikelfilter. Åndedrætsværnet er klar til brug og giver en effektiv beskyttelse mod farlige, organiske dampe og partikler, fx ved malerarbejde eller lakering. Masken er vedligeholdelsesfri.

 

Hos Farveland butikken kan vi rådgive dig i dit valg af handsker og sikkerhedsværn, og du kan købe flere af de gode mærker til hurtig levering.

Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv. Vi fører produkter i høj kvalitet, og har altid et godt tilbud på maling til dig, både god billig maling og maling i professionel kvalitet.

Under hvert produkt er der uddybende information, som vejleder dig i, hvordan du skal bruge produktet.