Snickers arbejdstøj

Her finder du Snickers Maler arbejdstøj til gode priser Se også vores store udvalg af sikkerhedstøj og sikkerhedsko, samt udstyr til den professionelle maler og til dig som søger det bedste udstyr, såsom girafsliber, malersprøjte, tapetdamper, arbejdslys osv.

Snickers arbejdstøj

 

Har du brug for professionelt arbejdstøj af bedste kvalitet? I Farveland butikkens online shop har vi et stort udvalg af Snickers arbejdstøj, som er et af Europas førende mærker indenfor arbejdstøj. Snickers tilbyder avanceret arbejdstøj til håndværkere og gør-det-selv-folk, som ønsker den ultimative sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet.

 

I Farveland butikkens online shop finder du et bredt udsnit af sortimentet, blandt andet bukser, jakker, undertøj, shorts, knæpuder m.v. Køb fx de kendte malerbukser, som har lettilgængelige hylsterlommer med yderrum, stropper til støvkost, handsker, lågåbner og andre vigtige redskaber. Knælommerne er polyesterforstærkede, og der er strop til klud og spartel/tommestokslomme. Du får også en stor, lettilgængelig lårlomme med plads til mobiltelefon og kuglepenne.

 

Tøjet findes i virkelig mange størrelser, og der er hurtig levering.

 Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Kig nærmere i shoppen og se vores store udvalg af Snickers arbejdstøj.

Se også vores nye store udvalg af arbejdsbukke, trappestiger og træstiger fra Wibe som er en del af Hultafors.