Snickers arbejdstøj

Er du på udkig efter nyt arbejdstøj, så finder du hos os et stort udvalg af arbejdstøj fra Snickers.

Snickers har i en årrække leveret kvalitetstøj til forskellige professioner og gør-det-selv folk. Med sikkerhed og funktionalitet i højsædet er du sikret en beklædning, som vil bidrage positivt til din dagligdag.

Tøjet giver dig muligheden for at fokusere på dit arbejde uden, at du skal bekymre dig om hverken pasform, funktionalitet eller sikkerhed.

Kontakt Farveland-butikken, hvis du ønsker at høre mere om vores udvalg af arbejdstøj fra Snickers. Vores dygtige ansatte står altid klar til at rådgive dig om det mest optimale tøj, så du og dine ansatte får den mest optimale løsning.

Slidstærkt arbejdstøj

Tøjet fra Snickers er yderst holdbart og kommer med en høj funktionalitet. Du gør derfor dig selv en stor tjeneste, hvis du investerer i arbejdstøjet til dig selv eller dine ansatte. Med alt fra arbejdsbukser og overalls/kedeldragter til jakker og trøjer finder du med sikkerhed noget for din smag.

Tøjet henvender sig til en række af forskellige professioner, hvor tøjet er designet anderledes alt efter, om du er håndværker eller gulvlægger. En af vores mere populære vare er malerbukserne fra Snickers, der både er praktiske og kommer i et enkelt design.

Praktisk arbejdstøj

En stor fordel ved tøjet fra Snickers er de mange forskellige elementer, der er tænkt ind i tøjet. Er du f.eks.gulvlægger og køber et par arbejdsbukser, får du øget beskyttelse omkring dine knæ, da meget af arbejdet foregår i denne position. Deres håndværkerbukser er derimod udstyret med forskellige hylsterlommer og ekstra slidstyrke.

Du finder derfor med sikkerhed arbejdstøj, der passer til dine behov og ønsker.

Derfor skal du prioritere godt arbejdstøj

Arbejdstøjet er vigtigt af flere årsager. Først og fremmest er det vigtigt, at vi tager vare på vores egen krop i fysisk hårde jobs. Derfor kan du med fordel investere i knæpuder eller bukser med ekstra polstring. En anden grund til at du skal investere i arbejdstøj, er at tøjet giver dig bedre mulighed for at udføre dit arbejde ordentligt. Du skal ikke tænke over, hvor du lagde målebåndet eller andet, da tøjet er designet til netop din profession. Tøjet er derudover yderst holdbart, og du skal derfor ikke købe nyt arbejdstøj hvert år.

Farveland-Butikken - Suderbovej 2 - 9900 Frederikshavn - CVR DK39156466 - 98 92 40 11 - kontakt@boligtex.dk