Mulighed for COVID-19 venlig afhentning i Brønderslev og Frederikshavn (Vælges ved bestilling)

Arbejdstøj & Sikkerhed

Her finder du et bredt udvalg inden for arbejdstøj, sikkerheds sko og personligt sikkerhedsværn.✅ Bedste kvalitets billig maling, træbeskyttelse og hos Farveland-Butikken.dk – Farveland Butikken er leverandør af maling, vægmaling, loftmaling, gulvmaling og træbeskyttelse, samt lækre tapeter, møbel maling, kunstnerartikler og professionelle rengørings-produkter. Vi tilbyder ikke kun kvalitets billig maling, men også malermesterens professionele maling og i bedste kvalitet, men også produkter som fede tapeter, vintage kalkmaling, rengøringsprodukter som Welldone, Rodalon, Maxi 3 og Protox. Stort udvalg i loftmaling, gulvmaling, vægmaling, træbekyttelse, samt kalmaling til møbler, kunstnerartikler såsom staffeli, pensler, oliemaling mv. Se også vores udvalg af produkter til rengøring, afrensning og behandling mod kalk, skimmel osv. Vi har også stort udvalg i sikkerhedssko, arbejdstøj, afdækning mv. Har du brug for en girafsliber, malersprøjter eller andet elværktøj kan vi også hjælpe dig. Eller hvad med insektnet til døre og vinduer eller Tarkett og Welldone produkter. Skal du renovere møbler har vi stort udvalg i vintage maling, kalkmaling, både til pensel og som spray. Se også vores store udvalg af sikkerhedstøj og sikkerhedsko, samt udstyr til den professionelle maler og til dig som søger det bedste udstyr, såsom girafsliber, malersprøjte, tapetdamper, arbejdslys osv.

Arbejdstøj & Sikkerhedsudstyr

Køb arbejdstøj og sikkerhedssko i Farveland-shoppen

Har du brug for arbejdstøj og sikkerhedstøj af høj kvalitet? Farveland-shoppen har arbejdstøj og sikkerhedssko, så du kan tænke på at udføre dit arbejde og ikke på om du er godt og forsvarligt klædt på.

 

Vi fører blandt andet Snickers Arbejdstøj, som har det revolutionerende Twisted Arm™ design med ergonomisk snit. Designet sikrer en god arbejdsstilling og bevægelsesfrihed til det, du skal. Materialet er vindtæt og vandafvisende, er åndbart og med stretch. Der er 3 lag lamineret Softshell, så du kan holde varmen.

 

Shoppen fører også Goodyears arbejdssko. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller. De er alle lavet i det traditionelle metalfri materiale og har flere forskellige sikkerhedsfunktioner.

 

Du kan også finde handsker og sikkerhedsværn. OX-ON Black Heavyduty Rubber handske er en sort, kraftig gummihandske i naturgummi. Handsken er 30 cm lang og beskytter på den måde både hånden og også en del af armen mod mange syrer og baser.

 

I shoppen kan du også købe 3M 4255-PT åndedrætsværn, som er en halvmaske med partikkelfilter. Åndedrætsværnet er klar til brug og giver en effektiv beskyttelse mod farlige, organiske dampe og partikler, fx ved malerarbejde eller lakering. Masken er vedligeholdelsesfri.

 

Vælg dit arbejdstøj og sikkerhedssko i Farveland-butikken. Vi har altid gode tilbud på maling og også tilbud på arbejdstøj og tilbud på sikkerhedssko. Og selvfølgelig tilbud på Snickers arbekdstøj.

Se vores nye store udvalg af arbejdsbukke, trappestiger og træstiger fra Wibe som er en del af Hultafors.

 Stort udvalg i og tilbud på loftmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, samt kalkmaling, kunstnerartikler, lækre tapeter mv.

Hos Farveland-butikken finder du tilbehør til dit malerarbejde eller andet håndværksmæssige arbejde, og det gælder også din beklædning. Vi har et stort udvalg af arbejdstøj og sikkerhedssko, og som altid er det udstyr af bedste kvalitet. Under hvert produkt kan du finde en nærmere beskrivelse, som kan hjælpe dig til at vælge. Vi rådgiver dig gerne endnu mere. Det er en del af vores gode service. Ring allerede i dag på tlf. 98 92 40 11.